maanantai 16. marraskuuta 2015

VIIKKO 47


Hei kaikki!


Tällä viikolla onkin paljon muistettavaa ja erilaista. Varmaan erikoisinta on,  että lauantainakin on koulua! Koulu alkaa klo 9 ja loppuu klo 12, ja ohjelmassa on hyvän mielen joulutori! Jotta joulutori onnistuisi, täytyy siellä olla jotakin myytävää. Miettikääpä kaikki kotonanne, voisitteko tuoda joulutorille jotakin jouluista myytävää! Joulutorilla myymistään tuotteista saadut rahat voi joko tallentaa omalle talkootililleen tai viedä kotiin. Lisäksi toripäivässä on mahdollisuus vaihtaa urheilutarvikkeita: jos tuot jotakin itsellesi tarpeetonta urheilutarviketta, saat pantin, jolla voit ottaa sieltä tilalle jonkun toisen urheilutarvikkeen.
Parasta on, että Hyvän mielen joulutoripäivänä voimme myös auttaa turvapaikanhakijoita. Juuri nyt on pulaa talvikengistä ja lämpimistä vaatteista.

Perjantaina vietämme koulussamme lasten oikeuksien päivää, ja silloin saamme toiveruokaa. Silloin on myös Sibeliuksen 150-juhllavuoden kunniaksi nettikonsertti koulun liikuntasalissa. Tiistaina on vanhempainilta koululla klo 18.00-19.30.

Kotitehtävien teko alkaa olla jo kaikilla hallinnassa, unohduksia tulee harvoin, mikä on hienoa. Asia, mikä useimmiten unohtuu, on puheenvuoron pyytäminen. Harjoittelemmekin puheenvuoron pyytämisen taitoa koko loppumarraskuun yhdessä. Tavoitteena on myös oppia ongelmanratkaisutaitoja yhdessä kaikissa eri oppiaineissa.
Mukavaa viikkoa kaikille, toivoo Hymyli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikko 33

Hei kaikki 3ab-luokkalaiset. Koulu on lähtenyt liikkeelle iloisissa ja innostuneissa merkeissä. Ilmassa on odotustakin. Mitähän uusia j...