maanantai 23. toukokuuta 2016

Tässä kuvia Antin pihalla vierailleesta siili Sieväsestä. Oletko sinä nähnyt siilejä? Tiedätkö, miksi nämä piikkipallerot ovat mitä parhaita lapsiperheasuinalueen ystäviä? 

Tällä viikolla on hieman erilainen ohjelma. Teemme viime viikon urakat loppuun, ja sen lisäksi on vain siivousurakoita. Matikkaa, aapista  ja äidinkielen tehtäväkirjaa tulee vielä kotitehtäviksi tai lisäurakoiksi, ei pakollisiksi, jos viimeviikkoiset on tehty. Muistetaanhan, että lukeminen on läksynä joka päivä?

Aikataulu tällä viikolla on hieman erilainen, ja siksi laitammekin aikataulun kaikille monisteina kotiin vietäväksi. Maanantaina vieraillaan Kaijonharjun kirjastossa, tiistaina kaikki tulevat puoli yhdeksäksi. Keskiviikkona on viimeinen tavallinen koulupäivä. Torstaina retkeilemme tietomaassa, perjantaina meillä on kevätkirkko ja kesäläksiäiset. Silloin minä toivotan teille kaikille hyvää kesää! Lauantaina on päättäjäiset ja todistusten jako. Silloin teistä huolehtii Elisa-opettaja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikko 33

Hei kaikki 3ab-luokkalaiset. Koulu on lähtenyt liikkeelle iloisissa ja innostuneissa merkeissä. Ilmassa on odotustakin. Mitähän uusia j...