sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Viikko 21

Tällä viikolla meillä on vielä aivan tavallinen kouluviikko urakoineen ja kaikkineen! Alkuviikoksi on luvattu oikein kauniita kevätpäiviä, nautitaan niistä.

Maanantaina meillä on kolme TET-harjoittelijaa; Jenny, Alma ja Sonja ja he auttavat meitä töiden arvioinnissa ja tekemisessä.
Keskiviikkona käymme taas kasvitieteellisessä puutarhassa, tällä kertaa retkeilemme taas Koskelan Annujen kanssa, ja mehän olimme Olleja!
Tämän viikon urakat tehdään aivan samaan tapaan kuin viime viikolla, kaikkina muina päivinä, paitsi keskiviikkona, opettelemme yhden sivun aapisen tehtäväkirjasta, yhden aukeaman aapisesta ja yhden aukeaman matematiikan kirjasta. Tunnit aloitetaan kuitenkin piiripaikoilta aina, jollei opettaja muunlaisia ohjeita anna!
Matematiikasta tulee lisäksi joka päivä mökki kotitehtäväksi ja äidinkielestä lukuläksyä: pitää lukea joka päivä ainakin 15 minuuttia!
Viime viikolla jäi itsearviointi tekemättä, ja jatkamme sitä siis tällä viikolla. Harjoittelemme myös tavutusta niiden osalta, jotka eivät tavutusta vielä saaneet läpi. ;)
Saammekohan lukuhaastettamme yhtään eteenpäin?
Mukavaa ekaluokan toiseksi viimeistä viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikko 33

Hei kaikki 3ab-luokkalaiset. Koulu on lähtenyt liikkeelle iloisissa ja innostuneissa merkeissä. Ilmassa on odotustakin. Mitähän uusia j...