sunnuntai 10. tammikuuta 2016

VIIKKO 2

Tervetuloa uusi vuosi 2016 ja uudet opittavat asiat sen mukana! Aloitimmekin jo viime viikolla mukavissa merkeissä tämän vuoden oppimisen, ja jatkamme nyt samaan malliin. Tervetuloa luokkaamme harjoittelijaopettaja Maria!

Yltissä aloitamme tutkia lämpötiloja ja pohdimme säänmukaista pukeutumista. Mietithän aina aamuisin, mitä puet yllesi, ettei välitunnilla tule kylmä!
Äidinkielessä tavoitteenamme on oppia lukemaan ja kirjoittamaan v-kirjaimen sisältäviä sanoja. Opimme aapisesta joko sanoja, lauseita tai kokonaisen tarinan. Myös tehtäväkirjasta olisi tarkoitus oppia tekemään kaikki v- kirjaimeen liittyvät asiat niin hyvin, että kaikki sanat tavut, sanat ja lauseet menevät oikein ja näyttävät kauniilta ja selkeiltä, pysyvät oikeilla riveillä. Mitenköhän se onnistuu?
Tällä viikolla matematiikassa on tavoitteena oppia lukujen suuruusjärjestystä ja eurolaskuja sekä pitää testi tähän mennessä opituista matematiikan asioista. Millä tavalla ja miten paljon sinä aiot työskennellä oppiaksesi mahdollisimman paljon matematiikkaa tällä viikolla?
Kuviksessa teemme ilotulituksia, käsitöissä lämpömittarin ja uskonnossa opettelemme, miksi loppiaista vietetään.
Torstaina ja perjantaina Sara tulee sijaiseksi, koska minä olen koulutuksessa, josta seuraa meille kaikille aika mukavia juttuja. Tällä viikolla opiskelemme erikoisesti yhdessä tekemisen taitoja.
Mietitäänpä vielä yhdessä, millaisesta asiasta tällä viikolla voisi saada erikoisdojon?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikko 33

Hei kaikki 3ab-luokkalaiset. Koulu on lähtenyt liikkeelle iloisissa ja innostuneissa merkeissä. Ilmassa on odotustakin. Mitähän uusia j...