sunnuntai 17. tammikuuta 2016

VIIKKO 3

Pakkasherra paukuttelee jo nurkissa, mutta onneksi päivä on joka päivä ainakin "kukonaskelta pidempi". Joka päivä valöoisa aika vain pitenee ja pitenee. Saapa nähdä,  saammeko tällä viikolla talven pakkasennätykset. Onneksi osaamme pukeutua lämpöisesti.

Tällä viikolla alaoitammekin talviprojektia. Mistä tietää, että on talvi? Mistäköhän talvi ja pakkanen johtuu? Tiedätkö, onko jokapuolella maailmaa nyt talvi? Tai onko kaikkialla yleensäkään lunta ja talvea? Sekä kuvaamataidossa että yltissä teemme talvijuttuja.

Äidinkielessä pääsemme J-aukeamalle. J-kirjainta onkin joskus vaikea kuulla, esim. sanassa lumilautailija.  Pitäisi oppia sekä J-tarina Aapisesta että tehtäväkirjasta. Miten parhaiten saisit opittua  ne?

Matematiikassa opimme ostosten hintoja ja sitä, miten paljon rahaa jää. Voisit kysyä kotonasi, saisitko käydä ostoksilla harjoittelemassa tämän viikon matematiikkaa.

Uskonnossa alamme opetella asioita Jeesuksen elämästä ja opetuksista. MIstähän sitä tietoa saa?

Miten onnistuimme viime viikolla yhteisessä tavoitteessamme? Entä miten onnistuit omissa oppimistavoitteissasi?
Millaisia tavoitteita valitsemme yhdessä tälle viikolle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikko 33

Hei kaikki 3ab-luokkalaiset. Koulu on lähtenyt liikkeelle iloisissa ja innostuneissa merkeissä. Ilmassa on odotustakin. Mitähän uusia j...