keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

TORSTAIN 3.3. Tehtäviä

 1. Saat jatkaa omaa paper53-piirrostasi talven eläimestä. Tallenna se kameran rullaan ja lisää sitten sieltä ”eläinten talvi”-kirjaasi.      Lähetä oma ”paper53”-piirroksesi sähköpostilla osoitteeseen vuokko.kangas@gmail.com, niin tulostan ne ja liimaamme omaan talvimaisemaan. 



JOS OSAAT SÄILYTTÄÄ TYÖRAUHAN, SAAT VALITA SEURAAVISTA TÖISTÄ: 

2. Saat kirjoittaa ”Eläinten talvi”-kirjaasi uusia juttuja, mitä olet oppinut esimerkiksi siitä, mitkä linnut ovat jääneet talveksi tänne Pohjolaan. 

2. Saat kirjoittaa talvisen tarinan hymylivihoosi tai iPadin book creatorilla

3.Saat lukea pulpettikirjaasi , ottaa kuvan siitä ja kertoa lukamastasi kirjasta keynoteen. Montako sivua kirjassa oli? Montako tähteä antaisit kirjasta?

4. Kirjoita oheisesta linkistä aukeavalle padlet-seinälle niin monta äng-äännettä sisältävää sanaa kuin keksit. 


5. Kirjoita samalle padlet-seinälle toiseen ikkunaan, mitä aiot tehdä hiihtolomalla.

6. Koodaa sellainen tapahtuma, missä jänis loikkii syksyllä. Vaihda sitten taustaa talviseksi. Miten jänikselle tietenkin käy? Kerro jäniksen elämästä syksystä talveen Scratch Jr:llä

7. Varmista, että iPadillesi on ladattu Math Ahoy-niminen peli.

8. Voit tallentaa talvi-aiheisen poppletin kameran rullaan ja lisätä sen ”eläinten talvi”-kirjaasi. Pyydä Luukakselta neuvoa. 



AUTAN KAVERIA!
PYYDÄN KAVERILTA NEUVOA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikko 33

Hei kaikki 3ab-luokkalaiset. Koulu on lähtenyt liikkeelle iloisissa ja innostuneissa merkeissä. Ilmassa on odotustakin. Mitähän uusia j...