maanantai 29. helmikuuta 2016

Viikko 9

Heippa hei!

Uusi viikko alkaa ja talvilomakin häämöttää jo näkökentässä! Ennen lomaa on vielä kuitenkin koko kouluviikko edessä ja tällä viikolla meillä onkin vielä paljon uusia asioita opittavana.

Viikon yhteisenä tavoitteena meillä on toisten auttaminen. Tähän liittyy kaverin auttaminen niin koulutehtävissä kuin välitunnilla sekä avun vastaanottaminen ja pyytäminen. Erityistä huomiota kiinnitämme myös parin kanssa työskentelyyn, joka on myös hyvin tärkeä osa tätä viikon tavoitetta.

Matematiikassa käymme läpi muun muassa parittomia ja parillisia lukuja ja perjantaina pääsemmekin opiskelemaan matematiikkaa yhdessä 1b-luokan kanssa matikkapäivän muodossa!

Äidinkielessä tulemme puhumaan esimerkiksi kengistä, hangesta ja langasta. Kukas huomaisi mitä yhteistä näillä sanoilla on? Myös lukemisen harjoittelu on yhä tärkeää ja tavoitteenamme on edelleen lukea ainakin 15 minuuttia päivässä!

Ympäristö-ja luonnontiedossa kertailemme kuluneen Talvi-jakson asioita ja pääsemme leikkimään tuttujen talven eläinten rooleissa :)

Ihanaa loman odotusta jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikko 33

Hei kaikki 3ab-luokkalaiset. Koulu on lähtenyt liikkeelle iloisissa ja innostuneissa merkeissä. Ilmassa on odotustakin. Mitähän uusia j...