sunnuntai 14. elokuuta 2016

VIIKKO 33

Hei kaikki!
Ensimmäiset koulupäivät ovatkin jo takana, ja tuntuu jo aivan tutulta, vai mitä?  Todella mukavaa olla yhdessä opiskelemassa samassa solussa. Saa nähdä, mitä kaikkia mahdollisuuksia se meille vielä tuokaan tullessaan. 
Tämä viikko on ensimmäinen kokonainen kouluviikko, ja alamme jo oppia parhaamme mukaan. Alku menee vielä koulun sääntöjen ja ensimmäisen luokan asioiden kertauksella, mutta yritämmehän oppia joka päivä jotakin uutta. 
Viime viikolla harjoittelimme jo monella tapaa tärkeitä asioita:


    • Odotan vuoroani
    • Kunnioitan muita
    • Kuuntelen ohjeet tarkastiTämän viikon yhteinen tavoitteemme on oppia: 


Tällä viikolla Ympäristötiedossa tavoitteena on  käydä läpi luokan yhteiset säännöt ja koulun järjestyssäännöt. Mieti, millainen sinusta on viihtyisä oppimisympäristö, jollaisen haluamme luoda yhdessä. Äidinkielessä tutustumme lisää uuteen lukukirjaamme ja tehtäväkirjaamme. Katsotaanpa, mitä se Nokka-opettaja meille  Annun, Ollin, Pepin, Miisan, Hurjiksen ja Lempin kanssa opettaakaan.  Tavoitteena on tulla päivä päivältä taitavammaksi lukijaksi, kirjoittajaksi  ja oppijaksi. Kuinkahan paljon sinä aiot tällä viikolla lukea? Harjoitus tekee mestarin. Tämän viikon tavoite on myös, että jokainen huolehtii oman "pulpettikirjan" omaan laatikkoonsa.

Vihdoinkin meillä alkaa myös matematiikka! Kaikki ovat varmasti jo malttamattomana selailleen matematiikan kirjaa. Tällä viikolla lähinnä palautamme mieleen lukujonoja, matemaattisesti tosia ja epätosia asioita, ja asioiden luokittelua.  Alamme myös pikkuhiljaa käyttää tiedenorssi-tunnuksia 2b:läisten kanssa. 
Oikein mukavaa viikkoa  sinulle!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikko 33

Hei kaikki 3ab-luokkalaiset. Koulu on lähtenyt liikkeelle iloisissa ja innostuneissa merkeissä. Ilmassa on odotustakin. Mitähän uusia j...