sunnuntai 21. elokuuta 2016

VIIKKO 34

Kuva: Erkki Alasaarela

Mukavaa työviikkoa kaikille kakkosille!

Tällä viikolla koulutyö pyörähtää viimein ihan säännöllisesti käyntiin, sillä nyt saamme uudet lukujärjestykset. 
Huomaattehan, että ryhmäjako ei enää ole sama kuin viime viikolla, tänään alkavat uudet ryhmät.

Saamme myös uudet harjoittelijat! Tervetuloa luokkaamme Emma ja Heidi!

Viime viikolla onnistuimme jo melkein tokaluokkalaisen tavoin työrauhan ylläpitämisessä. Päivä päivältä se sujui paremmin. Näin meillä kaikilla oppiminen sujuu päivä päivältä paremmin.


Tällä viikolla meidän pitäisi opetella vielä paremmin ruokarauhan säilyttämisen taitoa. Yhtenä päivänä viime viikolla se onnistuikin aivan huipiusti, lisää sellaisia päiviä!

Äidinkielessä alamme opiskella jo hiukan tietotekstiä. Opimme ja harjoittelemme myös lisää isoa alkukirjainta ja pistettä, tällä viikolla saamme siis nokan koputusta!
Saamme myös omat tunnukset Seikkailujen lukukirjan digilisätehtäviin! Niin voimme tehdä niitä aina, kun saamme opettajan antamat tehtävät valmiiksi.
Lisäksi alamme rakentaa itsellemme taitokarttaa. Kirjoitamme sinne, mitä jo osaamme, ja mitä haluamme harjoitella ja oppia lisää.

Matematiikassa opimme lisää luokittelua ja kertaamme ykkösluokan asioita. Saamme myös tunnukset matematiikan digilisätehtäviin. 

Tavoite olisi, että kaikki saisivat omat tiedenorssi-tunnukset toimimaan ja yltissä meidän pitäisi saada rakennettua luokan yhteiset säännöt luokan seinälle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikko 33

Hei kaikki 3ab-luokkalaiset. Koulu on lähtenyt liikkeelle iloisissa ja innostuneissa merkeissä. Ilmassa on odotustakin. Mitähän uusia j...