sunnuntai 28. elokuuta 2016

Viikko 35

Tällä viikolla aloitamme projektin "Mistä ruokaa saadaan?" ja vierailemme torstaina Vuokko-opettajan luona Oulunsalossa.  Siellä meidän olisi tarkoitus tutustua puutarhaan ja tehdä siellä ruokaa tai leipoa, taiteilla, musisoida ja tarinoida. Illalla osa vanhemmista pääsee  sinne, ja saamme kertoa heille, mitä päivän aikana olemme tehneet ja oppineet. Tietenkin ohjelmassa on myös vapaata leikkiä.  Toivotaan nyt kaikki, että säät suosivat meitä, koska osa suunnitelmistamme voi toteutua vain kuivalla säällä. Varmasti siitä tulee kuitenkin mukava päivä.

Torstaina koulua on siis klo 8.30-19.00, ja kaikille pytritään järjestämään autokyyti takaisin kotiin.
Koululta saamme eväät, lisäksi valmistamme siellä syötävää puutarhan sadosta ja jokainen voi halutessaan ottaa jotain omaakin, terveellistä evästä. Retkipäivänä aamupala tulee syödä hyvin, Mietithän, miten sinä voit vaikuttaa retken onnistumiseen.

Koska torstaista tulee todella pitkä päivä, pidämme keskiviikkona koulua kaikille klo 8.30 - 12.00.

Retken takia emme ehdi opiskella kovin paljoa äidinkielen asioita, mutta uuden kappaleen ainakin aloitamme ja teemme siihen liittyviä hauskoja työkirjatehtäviä.

Matematiikassa harjoittelemme lukumäärien arviointia, vertailua ja nopeampaa laskemista, haluammehan  tulla yhä taitavammiksi laskijoiksi.
Käsitöitä on tällä viikolla vain yksi tunti. Joko opit laittamaan langan neulansilmään ja tekemään solmun? Joko osaat kiinnittää kolmion etupistoilla ompelemalla kankaaseen? Ehkä joku pääsee ompelemaan työn reunojakin ompelukoneella... ;)

Nyt harjoittelemme tavoitteiden kirjoittamista suoraan tietokoneelle.

 Tästä tulee varmasti ihan supermukava kouluviikko! Reippaita koulupäiviä kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikko 33

Hei kaikki 3ab-luokkalaiset. Koulu on lähtenyt liikkeelle iloisissa ja innostuneissa merkeissä. Ilmassa on odotustakin. Mitähän uusia j...