sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Viikko 36

Viime viikolla vietimme torstaina meille kaikille ikimuistoisen päivän Vuokko-opettajan luona.
Retkipäivän aamuna alkanut kaatosade vaihtui päivän edetessä aurinkoiseen säähän ja illalla saimme nauttia paisteesta ja lämpimästä ilmasta. Päivän toimintapajoihin kuului leivän ja omenapiirakan leivontaa, kankaanpainantaa, laulua, tarinointia ja vapaata leikkiä. Lisäksi oppilaat poimivat viinimarjoja ja valmistimme näistä itse tehtyä mehua.

Tulevalla kouluviikolla alamme ympäristötiedon tunneilla vielä tarkemminmuistella  retkeä sekä tutkia asioita, joita retkellä näimme ja koimme.







Moni oli onnistunut hienosti viime viikon tavoitteissaan. Jos tavoite on "englantia", niin sen toteutumista on aika vaikea arvioida. Muista, että tavoitteen tulee olla kokonainen lause!

Tämän viikon yhteiseksi tavoitteeksi voisimme ottaa kaikissa asioissa: "yritän parastani".Vuokko-opettaja on keskiviikosta alkaen poissa koulusta erilaisten palaverien ja kurssien takia. Sijaisena on Tytti Nissilä. Muistathan auttaa Tyttiä kaikin tavoin mukavien oppimistilanteiden ylläpitämisessä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikko 33

Hei kaikki 3ab-luokkalaiset. Koulu on lähtenyt liikkeelle iloisissa ja innostuneissa merkeissä. Ilmassa on odotustakin. Mitähän uusia j...