sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Viikko 36

Viime viikolla vietimme torstaina meille kaikille ikimuistoisen päivän Vuokko-opettajan luona.
Retkipäivän aamuna alkanut kaatosade vaihtui päivän edetessä aurinkoiseen säähän ja illalla saimme nauttia paisteesta ja lämpimästä ilmasta. Päivän toimintapajoihin kuului leivän ja omenapiirakan leipomista, kankaanpainantaa, laulua, tarinointia ja vapaata leikkiä. Lisäksi oppilaat poimivat viinimarjoja ja valmistimme näistä itse tehtyä mehua.

Tulevalla kouluviikolla alamme ympäristötiedon tunneilla vielä tarkemmin muistella retkeä sekä tutkia asioita, joita retkellä näimme ja koimme. 

Äidinkielessä  luemme lukukirjan seikkailua taas lisää. Muistathan lukea myös pulpettikirjaasi! Tehtäväkirjassa harjoittelemme vielä lauseiden oikeinkirjoitusta niin paljon, että pisteet ja isot alkukirjaimet tulevat oikeisiin paikkoihin kuin itsestään. 

Tekstiilityössä tavoitteena on saada kolmiotyttö tai -poika valmiiksi.  Kuinkahan moni saa sen valmiiksi? Pääsemme harjoittelemaan myös ompelukoneen käyttöä. 


Moni oli onnistunut hienosti viime viikon tavoitteissaan. Jos kuitenkin  tavoite on "englantia" tai "matikkaa", niin sen toteutumista on aika vaikea arvioida. Muista, että tavoitteen tulee olla kokonainen lause! Mieti myös, minkä ravintokasvin reittiä siemenestä pöytään   haluaisit mieluiten tutkia. Tämän viikon yhteiseksi tavoitteeksi voisimme ottaa kaikissa asioissa: "yritän parastani".Vuokko-opettaja on keskiviikosta alkaen poissa koulusta erilaisten palaverien ja kurssien takia. Sijaisena on Tytti Nissilä. Muistathan auttaa Tyttiä kaikin tavoin mukavien oppimistilanteiden ylläpitämisessä?

Mukavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikko 33

Hei kaikki 3ab-luokkalaiset. Koulu on lähtenyt liikkeelle iloisissa ja innostuneissa merkeissä. Ilmassa on odotustakin. Mitähän uusia j...