sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Viikko 39

Oikein mukavaa viikon alkua kaikille! Heidin vastuuviikot alkavat ja tällä viikolla hänen opetuspäivänsä ovat maanantai, tiistai ja keskiviikko.

Äidinkielessä tutustutaan uusiin lukukappaleisiin sekä pohditaan, minkälainen tekstilaji haastattelu on. Lisäksi harjoitellaan virkkeen rikastamista.

Ympäristöopissa viimeistelemme kasvis-tutkimukset ja pääsemme arvioimaan ja kuulemaan toisten tutkimuksia. Tavoittenamme on tehdä luokan yhteinen puutarhakirja. Julkaisemme sen, kunhan saamme myös hienot kuvaamataidon työnne kuvittamaan kirjaa. Haluathan, että juuri sinun ja parisi kasviksesta muut oppivat jotakin uutta ja mielenkiintoista?

Matematiikassa opetellaan yhteen- ja vähennyslaskuja lukualueella 0-30.

Lauantaina 1.10. koulullamme vietetään lukulauantaita, jolloin vietetään koulumme uudistetun kirjaston avajaisia. Huolehdithan, että sinulla on oma pulpettikirja! Montako sivua aiot lukea sitä?

Minkä asian ottaisimme tällä viikolla yhteiseksi classdojo-seurannan aiheeksi? Onko asioita, joita sinun mielestäsi kannattaisi parantaa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikko 33

Hei kaikki 3ab-luokkalaiset. Koulu on lähtenyt liikkeelle iloisissa ja innostuneissa merkeissä. Ilmassa on odotustakin. Mitähän uusia j...