sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Viikko 40

Oikein riemukasta maanantaita 2a ja 2b luokat!


Heidin vastuupäivät jatkuvat ja Emma aloittaa omansa. Heidän vastuupäivänsä ovat maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona.

Äidinkielessä pääset kirjoittamaan tarinaa omasta maskotistasi. Keksitkö maskottisi elämästä hauskan tarinan? Molemmille luokille on varattu ajat lähiaikoina koulumme uuteen kirjastoon. Kuinka jännittävää!

Matematiikassa aiheena on mittaus. Tiistaina vietämme Matikkapäivää, jossa pääset eri  työpajoissa mittaamaan monilla eri välineillä.

Ympäristö- ja luonnontiedossa pääsemme viimein esittämään valmiit tutkimuksemme toisille ryhmäläisille ja työskentelymme arvioidaan myös. Näin saamme tietää  myös muiden tutkimista kasviksista lisää. Saamme myös kuvistyömme valmiiksi ja kuvaamme sen puutarhakirjaamme. 

Maanantaina käynnistyy valtakunnallinen Koulujen kilometrikisa, mihin molemmat luokat on ilmoitettu. Kisa poljetaan peruskoulujen alaluokilla 3.-30.10.2016 välisenä aikana. Nyt vain ahkerasti pyörällä polkemaan ja keräämään kilometrejä yhteiseen kilometripottiin! Tämä viikko on myös Lasten ja nuorten elokuvaviikko ja koulumme valokuvausviikko. 

Valokuvausajat ovat molemmilla luokilla keskiviikkona. 2B: klo 9.40 ja 2A: klo 10.15  Muistathan, että sinulla täytyy kuvaukseen mennessäsi olla se valokuvalappu mukanasi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikko 33

Hei kaikki 3ab-luokkalaiset. Koulu on lähtenyt liikkeelle iloisissa ja innostuneissa merkeissä. Ilmassa on odotustakin. Mitähän uusia j...