sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Viikko 41

Uusi kouluviikko on alkamassa ja kaikkea mukavaa oppimista on jälleen tiedossa. Luokkiimme tulee myös uusia harjoittelijoita; Tervetuloa  Riku, Nea, Anna, Santeri, Emmi ja Emma!

Maanantaina pohdimme tavoitteita ja onnistumisia sekä luemme yhdessä luokkablogiamme. Katsomme myös, miten koulujen välinen kilometrikisa on edennyt meidän luokkiemme osalta.

Äidinkielen tunnilla tutustumme kansalliskirjailijamme Aleksis Kiven elämään ja tuotantoon. Myöhemmin viikon edetessä kuulet ja luet myös Seikkailujen lukukirjan tarinoita. Mitähän jännittävää ja mielenkiintoista tutuille hahmoille tällä kertaa tapahtuu?

Matematiikassa jatkuvat edelleen suuren suosion saavuttaneet matikkatalkoot. Lisäksi harjoittelemme vielä mittaamista käytännön tehtävin, jopita on oppikirjassa.

Ympäristö- ja luonnontiedossa puutarha- ja kasvisprojektimme on loppusuoralla. Tällä viikolla pyrimme siihen, että jokainen teistä oppilaista saisi oman kasviskirjansa, johon on koottuna kaikkien parien työt sekä kuvat kuvataiteen tunnilla piirtämistänne kasviksista. Huolehdithan, että oma kasvistyösi on kehystettynä ja kuvattuna sitä varten. 

Käsityön tunneilla maanantaina ja keskiviikkona onkin sähköä ilmassa. Miten jännittävää ja mielenkiintoista! Tiistaina ja keskiviikkona jatkamme maskotin tekemistä. Tulevalla viikolla kuulet myös tulevasta käsityöprojektistamme, jonka aloitamme maskottien valmistuttua. Pääset valitsemaan työhösi jo kankaan :) Mikähän mielenkiintoinen käsityö onkaan kyseessä?

Tällä viikolla Heidi- ja Emma-opella on viimeinen opetusviikko luokissamme. Muistammehan kiittää Heidiä ja Emmaa hyvästä työstä ja opetuksesta!Supermukavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikko 33

Hei kaikki 3ab-luokkalaiset. Koulu on lähtenyt liikkeelle iloisissa ja innostuneissa merkeissä. Ilmassa on odotustakin. Mitähän uusia j...