sunnuntai 30. lokakuuta 2016

VIIKKO 44

Heipparallaa!

Olittepa te kauan syyslomalla! Ihan tuli ikävä ja aika olisi käynyt pitkäksi, mutta onneksi täällä sentään oli vähän remonttimiehiä talossa. Mitä kaikkea te olette tehneet syyslomalla? Toivottavasti olet levännyt, kerännyt voimia ja tehnyt kaikkia mukavia asioita.


Tällä viikolla me alamme tutustua koko maailmaan, ja välineeseen, millä sitä voi kuvata. No, ei tietenkään kerralla koko maailmaan, vaan lähdemme ihan tutusta kotipiiristä ja pihamaalta ja naapurustosta ja lähiseudusta vähitellen kohti isompia maailmoita. Tiedätkö muuten, mikä on sinun kotikaupunkisi, entä kotikaupunginosasi?

Äidinkielessä jatkamme tutustumista Seikkailujen lukukirjan hahmojen elämään. Tänään maanantaina opit jo uuden laulunkin, jota voit lukea ja laulaa myös kotonasi.

Käsitöissä käynnistyy uusi projekti. Aloitamme valmistamaan vohvelikankaalle pujottelemalla pelialustaa tutulle risti-nolla-pelille. Vieläkö muistat, minkä värisen pohjakankaan pelillesi valitsit? Mitä värejä aiot käyttää työssäsi lankojen pujottelussa?

Matematiikassa jatkamme junnauskokeita aina oppituntien alussa. Nyt vain harjoittelemme taitavammaksi laskijaksi lukualueella 10-20 niin, että kaikkien lukujen hajotelmat alkavat tulla päästä kuin vettä vain! 


Koulujen välinen kilometrikisa päättyy 31.10. Kisa on ollut tiukka ja tällä hetkellä molemmat luokkamme ovat upeasti neljän parhaan joukossa. Mahtavaa 2A- ja 2B-luokat!

Tällä viikolla luokkiimme saapuvat uudet opetusharjoittelijat. Tervetuloa Joonas, Heidi, Juliska, Emma-Julia, Aleksi, Sonja, Hanna ja Aino!


Innostavaa ja mielenkiintoista viikkoa kaikille :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikko 33

Hei kaikki 3ab-luokkalaiset. Koulu on lähtenyt liikkeelle iloisissa ja innostuneissa merkeissä. Ilmassa on odotustakin. Mitähän uusia j...