sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Viikko 45

Heipparallaa taas, ja mukava nähdä teitä kaikkia! Toivottavasti teillä on mukava viikonloppu takana ja olette saaneet touhuta kivoja asioita. Kävikö kukaan hautausmaalla? Miltä siellä näytti? Nyt kohti uutta innostavaa kouluviikkoa! 

Sunnuntaina 13.11.2016 vietetään isänpäivää. Tällä viikolla valmistamme isänpäivän yllätyslahjamme valmiiksi ja teemme isänpäiväkorttiin toivotuksen. Sunnuntaina isänpäivänä pääsetkin sitten isäsi kanssa kokeilemaan itse valmistamaasi peliä. Huippu juttu!

Äidinkielessä etenemme lukukirjan seuraaviin kappaleisiin ja saat tietää, mitä jännittäviä asioita lukukirjan hahmojen elämässä tapahtuu. Jääköhän lukukirjan Miisa näkymättömäksi?  Luokkiemme opetusharjoittelijat pitävät tällä viikolla myös kaksi kansainvälisyyteen liittyvää oppituntia. Kuinkahan paljon ehdimme lukea kirjoja yhteiseen lukuhaasteeseemme tällä viikolla? 

Ympäristötiedossa jatkamme karttaan tutustumista. Olethan muistanut kotitehtäväsi eli karttamerkkien harjoittelemisen? Laajennamme tällä viikolla karttatietouttamme Oulun, ja erikoisesti kotiseutumme  ja koko Suomen  karttaan.


Perjantaina Vuokko-ope ja Johanna-ope ovat koulutuksessa. Tällöin sijaisopettajina toimivat Sara ja Tytti. :)
Tällä viikolla matematiikassa opiskelemme vähennyslaskuja alueella 0-30. Halukkailla on mahdollisuus osallistua myös tietotekniikan Majava-kilpailuun. Tänään koulun jälkeen voi jäädä tutustumaan ja harjoittelemaan, harjoitella voi myös kotona. Itse kisa pidetään torstaina. Lisää tietoa löytyy sivulta http://tietotekniikkaopetus.fi/oppilaille/.  


Iloista, energistä ja oppimisen iloa sisältävää viikkoa jokaiselle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikko 33

Hei kaikki 3ab-luokkalaiset. Koulu on lähtenyt liikkeelle iloisissa ja innostuneissa merkeissä. Ilmassa on odotustakin. Mitähän uusia j...