sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Viikko 46

Hei kaikille!

Miten meni viikonloppu? Ainakin saimme nauttia ihanan talvisesta säästä! Huomasitko, kuinka ihanat pitsit lumi oli taikonut puiden oksille? Tuli aivan jouluinen tunnelma. Eipä ole ihme, sillä joulu onkin lähestymässä hurjaa vauhtia. 

Tällä viikolla opiskellaan terveellistä elämää. Harjoittelijaopettajat  pitävät teille kokonaisuuden terveestä elämästä. Millaisia asioita sinun mielestäsi kuuluu terveeseen elämään? Tähän keskeiseen kysymykseen pureudumme jo tänään maanantaina ja syvennämme tietoa edelleen viikon jokaisena päivänä monella eri tunnilla. 


Uusi käsityö liittyy myös terveeseen, hyvään elämään. Aloitamme uutta projektia, jossa pääset suunnittelemaan ja totettamaan itsellesi turvalelun, huolinuken, Tiedätkö, mikä huolinukke on ja millainen taika tähän liittyy? Enempää emme paljasta vielä tässä vaiheessa, vaan jäämme jännityksellä odottamaan tulevia käsityötunteja.

Uskontotunti on tällä viikolla siirretty poikkeuksellisesti torstai-aamuun. Torstaina lähdemme tutustumaan Tuiran kirkkoon ja linja-auto hakee meidät koulun edestä klo 8.10. Tämän vuoksi oppilaiden tulee olla tostaina 17.11.2016 koulussa klo 8.00. 2B-luokalla ei myöskään kirkkovierailun takia ole musiikin tuntia ja tämän vuoksi muilla uskontotunneilla (OU ROO ET) käyvät oppilaat tulevat torstaina 17.11. kouluun klo 9.30. Keskiviikkona 16.11.2016 koulu alkaa poikkeuksellisesti klo 9.30.

Kilometrikisa on ratkennut.  Kouluumme tuli kolmoisvoitto! Voiton vei upeasti 2b-luokka, Norssin 1AB-luokka oli toinen ja 2A-luokka kolmas. Todella hienoa, loistavaa! Liikkuva koulu haluaa muistaa teitä hienosta kisasta ja kisassa sijoittumisesta pienellä palkinnolla. Mitähän yllätystä onkaan luvassa... :) ?

 Mukavia tutkimushetkiä ja oppimisen iloa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikko 33

Hei kaikki 3ab-luokkalaiset. Koulu on lähtenyt liikkeelle iloisissa ja innostuneissa merkeissä. Ilmassa on odotustakin. Mitähän uusia j...