sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Viikko 47

Hei kaikille ja mukavaa alkavaa viikkoa!

Marraskuu on kulunut jo yli puolivälin ja joulukuu lähestyy. Eikö olekin ihmeellistä, kuinka nopeasti aika on kulunut ja pian alamme laskeutumaan jo joulun tunnelmaan. Laskin juuri, että meillä on enää alle viisi viikkoa joululomaan! Mitähän kaikkea mukavaa keksimmekään luokissamme joulun lähestyessä? Tällä viikolla virittäytyminen jo alkaakin, sillä alamme valmistaa luokkiimme adventtikalentereita käsityön ja kuvataiteen tunneilla.  Enempää emme vielä paljastakaan, vaan saat tietää joulun salaisuuksista lisää pikkuhiljaa.

Äidinkielessä jatkat Salaisen lukukirjan hahmojen seikkailujen seuraamista sekä tutustut vuorosanaviivan käyttöön. Pääset harjoittelemaan  myös sadunkirjoittamisen taitojasi! 
Matematiikassa pohdit sanallisia tehtäviä ja ratkaiset näitä toiminnallisesti itse oivaltaen ja välineitä käyttäen. Ympäristöopissa saat tutkia, millaisia systeemejä  on omassa kehossasi  ja miten ne systeemit  toimivat. Tällä viikolla Johanna-opettaja on pois maanantaina ja torstaina. Näinä päivinä 2B-luokassa on sijaisena Tytti-opettaja. Tiistai-iltana me opettajat tapaamme vanhempianne täällä koulussa klo 17.30-19.00Reipasta kouluviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikko 33

Hei kaikki 3ab-luokkalaiset. Koulu on lähtenyt liikkeelle iloisissa ja innostuneissa merkeissä. Ilmassa on odotustakin. Mitähän uusia j...