sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Viikko 51Pikkuinen tonttu hyppeli näin

jalassa tossut väärinpäin.

Pikkuinen tonttu huuteli näin:

Tästä se joulu alkaa!

Tip tap, huuteli näin,

tip tap, huuteli näin:

Tästä se joulu alkaa!

Tällä viikolla joulu saapuu jokaiseen kotiin ja tulevana lauantaina vietämme jouluaattoa. Ehkä voitkin jo kuulla kulkusen kilinän ja nähdä punaisen tonttulakin vilahtavan nurkan taakse. Montako yötä jouluaattoon on?

Tällä syyslukauden viimeisellä kouluviikolla keskitymme jouluajan urakoiden loppuun saattamiseen sekä omien laatikoiden ja kaappien siivoukseen. Muistathan viedä kotiisi kaikki askartelutyösi ja valmistaa loppuun punotun joulusydämen, mikäli sinulla on tämä vielä kesken.


Tänään maanantaina 19.12. käymme seuraamassa joulujuhlaesityksiä. Huomenna tiistaina 20.12. vietämme omaa pikkujoulua ja tällöin pääsemme katsomaan teidän suunnittelemianne esityksiä. Ainakin 2B-luokasta joulunajan esityksiä on tulossa jo muutamia. Muistathan ottaa tonttulakkisi kouluun mukaan, Jakotunneilla maanantaina ja tiistaina käymme Kaijonharjun kirjastossa. Tällöin voit halutessasi lainata kirjoja kotiisi luettavaksi.


Maanantai 19.12. ja tiistai 20.12. ovat lukujärjestyksen mukaisia koulupäiviä. Syyslukukauden viimeinen koulupäivä on keskiviikkona 21.12. Tällöin koulu alkaa klo 8.45 ja päättyy noin klo 10.00.


Koulu jatkuu loppiaisen jälkeen ma 9.1.2017 lukujärjestyksen mukaan.
Ihanaa ja tunnelmallista joulunaikaa kaikille ja  Hyvää alkavaa vuotta 2017!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikko 33

Hei kaikki 3ab-luokkalaiset. Koulu on lähtenyt liikkeelle iloisissa ja innostuneissa merkeissä. Ilmassa on odotustakin. Mitähän uusia j...