sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

VIIKKO 15 on "Hiljainen viikko"

Mukavaa hiljaisen viikon alkua 2ab-luokkalaisille!

Eilen  vietimme Mikael Agricolan päivää ja palmusunnuntaita. Kyllä näkyikin paljon pieniä virpojia liikkeellä. Lisäksi meillä oli kansanvallan ja demokratian kannalta tärkeä päivä, sillä kaikki äänioikeutetut saivat antaa äänensä kunnallisvaaleissa. 

Meillä on tällä viikolla vain neljä koulupäivää, eli perjantaina on lomaa pitkäperjantain takia. Ensi viikolla taas maanantai on toinen pääsiäispäivä, joten meillä on neljän päivän pääsiäisloma viikonloppuna. Lisäksi tiistaina 11.4 iltapäivällä  kannamme kortemme kekoon  auttaen Afrikan lapsia kävelemällä Unicef-kävelyn. Oletko saanut jo monta sponsoria? Kuinka monta kierrosta aiot kävellä? 

Meillä on nyt monta keskeneräistä projektia meneillään, joten viikon tavoitteena on saada kaikki projektit valmiiksi ennen pääsiäislomaa. 

Yltissä ja kuvataiteessa teemme pikkulintuprojektin valmiiksi käymällä piirtämässä lintumme valmiiksi. Arvatkaapa missä! Piirtämään lähtevä ryhmä jää välitunnilla ulos odottamaan, niin viemme teidät piirustusretkelle...

Lisäksi hoidamme kasviamme ja seuraamme sen kasvua.


Äidinkielessä teemme digitarinan loppuun. Ne, joilla tarina on valmis, voivat lisätä työhönsä viime viikolla tekemänsä kuvan. Jaamme työmme toisillemme qr-koodilla ja torstaina luemme näistä koodeista  tarinoita ja annamme niistä vertaisarviot. Samalla tietenkin opiskelemme omaa äidinkielenkirjaamme eteenpäin. 

Matematiikassa opimme ensin kymmenylityksen vähennyslaskusta ja meidän pitäisi keskiviikkona  arvioida tähänastista oppimistamme. Jos opit kymmenylityksen hyvin, olet oppinut kakkosluokan matematiikan tärkeimmän ja vaikeimman asian ja voit onnitella itseäsi. Miten sinun tulisi toimia, että osaisit nämä laskutehtävät todella hyvin? 

Lisäksi olemme saaneet lähes kaikki linnunpönttömme tehtyä. Kun olet saanut pönttösi ripustettua puuhun, voit käydä rekisteröimässä sen täällä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikko 33

Hei kaikki 3ab-luokkalaiset. Koulu on lähtenyt liikkeelle iloisissa ja innostuneissa merkeissä. Ilmassa on odotustakin. Mitähän uusia j...