maanantai 27. maaliskuuta 2017

VIIKON 13 tapahtumia.

Maanantaina 27.3. laulettiin päivän aluksi "talitintti maaliskuussa". Viikonlopun aikana 16 aurigonkukkaa oli saanut lisää vartta. (Melissa) Opettaja laittoi uudet siemenet veteen, koska edelliset olivat päässeet kuivumaan viikonlopun aikana. 

Tiistaina 28.3. teimme popplet- sovelluksella omien tarinoidemme suunnitteluvaihetta. (Olavi) 
Nyt jo 19 kasvia oli selvästi alkanut kasvaa. 


Keskiviikkona  29.3. Tänään uudet siemenet ovat  alkaneet pullistua. Opimme laskemaan kaksinumeroisia lukuja yhteen, niinkuin 32+25. (Mette)

Torstaina 30.3.  olimme Tietomaassa luokan kanssa. Eepen isä oli  oli järjestänyt retken. Siellä oli mukavaa ja kaiken lisäksi siellä oli elokuva. kiitos Eevertin isä.! (Joona)Perjantaina 31.3. kävimme läpi esimerkiksi asioita jotka olivat olleet hauskoja tietomaassa.Katsoimme myös hauskan päivänavauksen, joka kertoi musiikista.(June) 

Jopa 13 oppilasta ehti koulia oman kasvinsa, eli istuttaa sen omaan pieneen pahvimukiin. Opettaja laittoi uudet, maanantaina turpoamaan laitetut  siemenet mullan alle.  Jännittää, mitä viikonlopun aikana tapahtuu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikko 33

Hei kaikki 3ab-luokkalaiset. Koulu on lähtenyt liikkeelle iloisissa ja innostuneissa merkeissä. Ilmassa on odotustakin. Mitähän uusia j...