sunnuntai 28. toukokuuta 2017

VIIKKO 22!

Nyt se on alkanut!

...Nimittäin kevään viimeinen kouluviikko!

Vaikka kevät ulkona antaa odottaa itseään, kalenterin mukaan elämme jo melkein kesää. Mieltä lämmittää ajatus alkavasta kesästä.

Sitä ennen meillä on kuitenkin koulutyön päättymiseen liittyviä monenlaisia hommia ja tehtäviä. Tärkeintä on arvioida kulunutta lukuvuotta ja pohtia, mitä kaikkea olemme oppineet ja missä kaikessa olemme onnistuneet. Osaathan huomata ainakin kolme hyvää asiaa itsessäsi? Olethan muistanut myös huomata hyvän kavereissasi ja sanoa heille ääneen, missä kaikessa he ovat onnistuneet ja olleet reiluja ja auttavaisia luokkatovereita. Jos joku on unohtunut, niin vielä tällä viikolla ehdit kannustaa ja rohkaista sitä, kenelle mielestäsi kehu kuuluu. Olette olleet aivan mahtavia ja reippaita  kakkosluokkalaisia! Oppimaan oppimisen taidot ovat edistyneet ihan kaikilla, joskus pienin tipun askelin ja joskus jättiläisloikin.

Äidinkielessä meidän pitäisi saada luettua seikkailujen lukukirja loppuun. Mitenköhän se onnistuu? Samalla muistelemme ja jaamme kirjoitustehtävän jokaiselle niin, että saamme muisteltua kaikkia mukavia hommia, mitä tänä vuonna olemme tehneet. Joka viikko on ollut jotakin aivan erikoisen mukavaa muistettavaa.

Lisäksi pääsemme unelmoimaan tulevaisuuden peruskoulua. Vielä pari päivää on toukokuuta, jolloin siis on mahdollista vaikuttaa tulevaisuuden kouluun, niin lasten kuin aikuistenkin.

Matematiikassa opiskelemme vielä ositusjakolaskua ja harjoittelemme vielä kertolaskuja. Yltissä pääsemme toivon mukaan vähän pihalle seuraamaan, miten kevät on edennyt. Muissa oppiaineissa urakoimme vielä kaikki tekemättömät työt loppuun ja viemme vihkot ja muut tavarat kotiin, keräämme ensi vuonna tarvittavia kirjoja ja muita koulutarvikkeita talteen ja siivoamme ja tyhjennämme luokkaa kesäkuntoon. 
Koulutyö sujuu  muuten normaalisti, mutta torstaina ja perjantaina on lyhennetyt koulupäivät. Lukuvuoden päätöstilaisuus kaikille koulumme oppilaille on lauantaina 3.6.2017 klo 9.00 - n. 10.00 koulumme liikuntasalissa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita erityisesti 6. luokkalaisten huoltajat. Tilaisuuden jälkeen on  todistusten jako omissa luokissa.


Oikein mukavaa viimeistä kouluviikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikko 33

Hei kaikki 3ab-luokkalaiset. Koulu on lähtenyt liikkeelle iloisissa ja innostuneissa merkeissä. Ilmassa on odotustakin. Mitähän uusia j...