maanantai 1. toukokuuta 2017

VIIKKO 18, TÄYNNÄ OPPIMISEN ILOA JA HAUSKOJA JUTTUJA!


Tällä viikolla Marjutilla ja Katariinalla on vastuupäiviä. Vastuupäivien aikana Marjut ja Katariina toimivat opettajina koko päivän. Koulupäiviä meillä on tällä viikolla neljä. Tiedätkö muuten mikä päivä tänään on?


Äidinkielessä opiskelemme tällä viikolla tavalliseen tapaan Seikkailujen lukukirjaa. Aloitamme kirjastoprojektin, jossa tulemme käyttämään hyödyksemme tekemiämme kirjavinkkausanimaatioita! Perjantaina meillä on vieraanamme eskareita, joten näytäthän heille esimerkkiä kuinka koulussa tulee toimia. Huolehdithan myös, että kirjavinkkauksesi on valmis ja olet lähettänyt sen Vuokolle.

Matematiikassa jatkamme kertolaskujen harjoittelua. Käydäänpä läpi yhdessä viiden kertotaulu. Lisäksi varmistamme, että jokainen on oppinut kymmenylitykset yhteen- ja vähennyslaskuissa. Testataanpa paljonko on 26+37? Entä 43-28? Vietämme myös hauskaa matikkapäivää torstaina, jolloin pääset kiertämään erilaisia matikkapisteitä ryhmäsi kanssa.  

Ympäristötiedossa tutkimme ja seuraamme oman kasvimme kasvua. Onkohan kasvisi kasvanut vappuloman aikana? Montakohan lehteä kasvissa on tällä hetkellä?
Kuvaamataidossa toteutamme yhteisöllisen kuvataideprojektin auringonkukista solun seinälle.
Toisen yhteisöllisen teoksen toteutamme myös käsityössä, kun loputkin pääsevät tekemään oman lankalintunsa luokkiin tuleviin lintuparviin.

Liikunnassa liikumme ulkona ja tutustumme erilaisiin pihaleikkeihin, joita voitte leikkiä myös välitunneilla! Lisäksi, meillä käy muita opiskelijoita ohjaamassa meille erilaisia liikunnan juttuja. Näistä lisää viikon aikana.

Tästä viikosta tulee varmasti ihan huippu!

TARKISTA, ETTÄ OLET TEHNYT URAKAT:
1. Kuvitus digitarinaan
2. Pikkulintuprojekti valmis ja jaettu, lisätään linkki Classroomiin.
3. Teen kirjavinkkaukseni valmiiksi opettajan ohjauksen mukaisesti.
4. Osaan kaksinumeroisten lukujen yhteenlaskun
5. Osaan kaksinumeroisten lukujen vähennyslaskun
6. Osaan luetella lukujonoja kahden, viiden ja kymmenen hypyin etu- ja takaperin. (Kahden, viiden ja kymmenen kertotaulujen tulot)
7. Vien talvella tehdyt kuvaamataidon työt kotiin.
8. Siivoa oman lokeroni ja laatikkoni sekä pidän ne siistinä
9. Luen joka päivä vähintään 15 min.

10. Merkitsen lukemani kirjat Classroomin kirjadiplomiin.
11. Arvioin omien tavoitteideni toteutumista vanhempieni kanssa Wilmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikko 33

Hei kaikki 3ab-luokkalaiset. Koulu on lähtenyt liikkeelle iloisissa ja innostuneissa merkeissä. Ilmassa on odotustakin. Mitähän uusia j...